•  Strada D23, Nr. 2-4, Mamaia Nord, Năvodari | Contact
  •  +40 731 687 440 | +40 746 391 251
ro
Altfel de peÅŸte

Ce poate fi mai frumos decât să găseÈ™ti ceva ce nici nu căutai? Încercăm să ne aprovizionăm în fiecare dimineață de la pescarii locali cu cel mai proaspăt peÈ™te, având o pasiune din a alege cele mai rare È™i ciudate specii din Marea Neagră. În afară de speciile cunoscute precum stavridul, scrumbia sau chefal, rapanele sau midiile, în unele zile poÈ›i găsi pe tabla noastră surprize ca scorpia de mare, garizi, barbuni, galea, vatos, pisică de mare, rândunică de mare È™i multe alte specii.

Meniu variat

DeÈ™i ne prezentăm ca fiind pasionaÈ›i de peÈ™te È™i cam de tot ce È›ine de domeniul marin, in restaurantul nostru vei găsi un meniu complet! De la preparate din carne de pui, porc, rață sau vită, supe sau salate, până la deserturile foarte delicioase.

Mâncare preparată cu respect

Pornind de la atenÈ›ia cu care alegem produsele È™i furnizorii, până la aspectul È™i modul sănătos de preparare al fiecărui produs ce iese pe uÈ™a bucătăriei noastre, promitem să facem tot ce ne stă în putință pentru a ne respecta culinar oaspeÈ›ii, oferindu-le zi de zi produse proaspete È™i de o calitate înaltă.