•  Strada D23, Nr. 2-4, Mamaia Nord, Năvodari | Contact
  •  +40 731 687 440 | +40 746 391 251
ro
Altfel de peste

Ce poate fi mai frumos decât sa gasesti  ceva ce nici nu cautai ? Încercam  sa  ne aprovizionam  în fiecare dimineata de la pescarii locali cu cel mai proaspat peste, având o pasiune din a alege cele mai rare si  ciudate specii din Marea Neagra. În afara de speciile cunoscute precum stavridul, scrumbia sau chefal, rapanele sau midiile, în unele zile poti gasi  pe tabla noastra surprize ca scorpia de mare, garizi, barbuni, galea, vatos, pisica  de mare, rândunica  de mare si  multe alte specii.

Meniu variat

Desi ne prezentam ca fiind pasionati de peste  si  cam de tot ce tine  de domeniul marin, in restaurantul nostru vei gasi  un meniu complet! De la preparate din carne de pui, porc, rata sau vita, supe sau salate, pana la deserturile foarte delicioase.

Mancare preparata cu respect

Pornind de la atentia cu care alegem produsele si furnizorii, pana  la aspectul si modul sanatos de preparare al fiecarui produs ce iese pe usa  bucatariei  noastre, promitem sa facem tot ce ne sta în putinta pentru a ne respecta culinar oaspetii, oferindu-le zi de zi produse proaspete si  de o calitate înalta.