•  Strada D23, Nr. 2-4, Mamaia Nord, Năvodari | Contact
  •  +40 731 687 440 | +40 746 391 251
ro

 

 

Ce tipuri de evenimente organizam?

Designul frumoasei locatii de pe litoral, piscina, gradina creeaza o adevarata oaza de natura ce ofera tot confortul si intimitatea pentru un eveniment deosebit, in compania persoanelor speciale din viata ta.

   


TEAM BUILDING

Unitatea noastra de cazare este destinatia ideala de pe litoral pentru Team building-uri de companii ce vor sa le ofere angajatilor mediul perfect pentru a se relaxa, cunoaste mai bine si consolida relatiile cu colegii. Dispunem de camere confortabile si moderne, in timp ce restaurantul propriu se asigura ca va veti delecta cu un meniu variat. Tot ce ramane de facut este sa te bucuri de activitati interesante si de multa relaxare alaturi de echipa ta.

 


CUNUNII CIVILE

Bucura-te de cea mai importanta zi din viata ta

Unitatea noastra este locatia intima si speciala perfecta pentru cununia ta civila. Salonul sau gradina interioara plina de arbusti si copaci ce creeaza o oaza de frumusete in jurul piscinei vor marca locul special al momentului tau de neuitat.


INCHIRIERE LOCATIE PENTRU FILMARI


Ce spatii iti punem la dispozitie

Salonul unitatii este spatiul principal pe care il punem la dispozitia clientilor nostri. Arhitectura eleganta si detaliile de decor ce intregesc atmosfera acestei camere creeaza locul perfect pentru un eveniment de succes.

In egala masura, gradina gandita pentru a fi o adevarata oaza magica ce pune piscina in evidenta ofera o atmosfera magica, intima, cu iz mediteranean si incarcata de energiile pozitive ale naturii inconjuratoare si ale litoralului.

Capacitate spatiu

Unitatea noastra este perfecta pentru evenimente de 80 de persoane in salon sau de 100 de persoane in curtea cu gradina. 

Oferte personalizate

Pentru ca stim ca fiecare eveniment este unic, venim in intampinarea ta cu pachete si oferte personalizate, in functie de nevoile tale.

Nu ezita sa ne contactezi pentru a te ajuta sa creezi evenimentul dorit!